Loading...

The Hub je coworking prostor za digitalne nomade in se nahaja v idiličnem alpskem mestecu Kranjska Gora. Ponaša se s čudovitim razgledom na gore in okoliško zeleno pokrajino. Ima vso potrebno infrastrukturo za delo in sprostitev digitalnega nomada. Omogoča delo v digitalno podprtem okolju, nudi ločen prostor s kuhinjo in za trenutke sprostitve še bližino narave, ki jo je moč raziskovati peš ali s kolesi iz Huba. Poslanstvo Huba je soustvarjanje skupnosti, ki tam uspešno deluje, se uči, izpopolnjuje in članom nasploh omogoča kvalitetno preživljanje časa.

Kaj prostor nudi digitalnim nomadom?

Nastanitev za digitalne nomade

V Hubu digitalnim nomadom nudimo najem apartmajev in sočasno brezplačno uporabo našega coworking prostora za delo in druženje.

The Hub - privat soba

Soba, ki se nahaja v Hubu je idealna za vse tiste, ki želite živeti v co-working prostoru. Omogoča vam zasebnost in hkrati vpetos v središče dogajanja. Nahaja se na zadnji strani Huba in ima svojo pripadajočo kopalnico, ter je od prostora ločena z dvojnimi vrati. Njena prednost je, da omogoča pobeg v zasebnost. 

Alpine sun apartmaji

Sestrski apartma v središču Kranjske Gore nekaj minut stran od vse potrebne infrastrukture(trgovina, banka, lekarna, pošta, gostilne) in v neposredni bližini smučišča.

Allegra počitniška hiša

Hiška se nahaja v Gozdu Martuljek in omogoča sproščeno bivanje za več oseb v idilčnem kraju s pogledam na okoliške gore. Nahaja se v neposredni bližini vasi Kranjska Gora in omogoča sobivanje v idiličnem alpskem prostoru.

Klass apartmaji

Sprostite se in uživajte v čudovitem apartmaju Klass apartment v Kranjski Gori. Le nekaj minut od centra mesta. Pozimi pa sprehod stran od smučišč. Zaradi čudovitega razgleda na gore ne boste želeli zapustiti tega prijetnega apartmaja. Če pa to storite, je lokacija kot nalašč za enodnevne izlete, pohodništvo, kolesarjenje, rafting in še veliko, veliko več.

Kontakt

Naslov
Top